dilluns, 1 de desembre del 2008

Setmana de la Solidaritat i la Cooperació

Una setmana despres...Torne a actualitzar! Ho lamente, però ultimament he estat molt ocupat fent una sèrie de treballs, que poc a poc van acumulant-se, i a última hora fan que tingues una acumulació exessiva de feina. Tot i que, per sort o per desgràcia...a mi m'agrada treballar sota pressió! És com millor funcione...(això si,no li ho recomane a ningú). Si podeu,feu les feines i treballs amb antelació...

Una vegada explicat això, m'agradaria parlar-vos de la Setmana de la Solidaritat i la Cooperació, que tindrà lloc del 2 al 4 de desembre a la facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. En aquestos tres dies tindran lloc una sèrie d'activitats culturals, enfocades a projectar-nos la situació actual del món, abordant diversos temes d'especial interés.
Pel que a mi respecta, tinc pensat acudir a quatre actes dels que s'organitzaràn des de demà fins al pròxim dijous. Demà mateix tinc pensat acudir a la inauguració d' aquesta "Setmana de la Solidaritat i la Cooperació" que tindrà lloc a les 10'30 hores a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Socials. Eixa mateixa vesprada, al mateix lloc, a les 4 de la vesprada es realitza una conferència anomenada "La revolución Bolivariana en Venezuela", impartida per Pascual Serrano, Periodista i membre de l'associació València Solidària.
El dimecres 3 de desembre, a les 6 de la vesprada acudiré a unes Video Experiències al voltant del tema de la Cooperació, realitzades per dos estudiants de la Facultat de Ciències Socials: Amparo Calvo (companya meua de classe) i Juan Pedro Rodríguez. Tot això a la Sala d'Actes de la facultat de CCSS.
I el dijous 4 de desembre, a les 4 de la vesprada pense acudir a una conferència sobre Martin Luther King, impartida per Enric Prat Carvajal, membre del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També a la Sala d'Actes de la facultat de CCSS.

Així doncs...ja veieu que aquesta setmana ja la tinc completa...Tot siga per la cultura! Ja publicaré al voltant de les diverses conferències a les que hi vaja, i us comentaré si han estat interessants. En principi ténen bona pinta totes...