diumenge, 23 de novembre del 2008

Campionat Provincial de Cross -Utiel-


Doncs be, hui diumenge 23 de novembre es disputaba el campionat provincial de cross, i prova també puntuable per a la sel·lecció d'atletes que acudiràn al Ct. d'Espanya de Cross.

I cap allà que hem anat...Tot açò es disputava a la "Sierra del Negrete" que es troba al terme municipal d'Utiel, a una altura d'uns 1000 metres, que dificultaven, més si cap, la duresa del circuit.
La distància a recórrer era de 9 quilòmetres, en un circuit replet de pujades i baixades, amb moltes pedres soltes dintre del recorregut, que dificultaven, més si cap, la marxa.

Pel que a mi respecta, la carrera no ha sigut roïn del tot, però es podria haver fet millor. Al principi, quasi em veig afectat per una caiguda que ha tingut lloc justament al meu davant. Per sort, he mantingut l'equilibri i he anat cap avant. He anat de menys a més, caçant rivals (i també companys d'equip que possiblement han eixit massa de pressa). Es podria dir que he fet sol tota la carrera. Al final, als 2 últims quilòmetres les forçes ja anaven justetes, i he perdut alguna posició, però he arribat a meta, que és el que conta. Finalment crec que he entrat el 38 de la general (estimacions de ma mare...), i 7é de la meua categoria (promesa).
Si us sóc sincer...esperava haver entrat 4t o 5é, però despres de veure el nivell que hi ha enguany a la categoria, el fet de ser de 1r any, i que encara estem a principis de temporada, fa que mire les coses des d'una altra perspectiva...Anirem treballant carrera a carrera, a veure si podem millorar alguns llocs, i de passada batir a alguns dels rivals que ara estan per davant de mi, sense oblidar-se'n dels que vénen per darrere...

L'altre aspecte positiu de la cursa, és que havem guanyat per equips en la nostra categoria (promesa) gràcies al 1r lloc d'Ayman, la meua setena posició, el huité lloc de Carlos Montón, i la desena posició d'Álvaro Ginés. Almenys per equips pinta bé la cosa...Classificacions

Ara agafarem un paronet de competicions, que aprofitaré per a entrenar a tope, i veure si per a la pròxima cursa puntuable (Benicarló, 21 de desembre), podem millorar la posició obtinguda en el dia de hui...

L' esperança és l'últim que es perd!

Pd: A la foto, d'esquerra a dreta eixim Álvaro,jo mateix, Carlos i Ayman. Reflexa el moment en què hem pujat a pòdium per recollir el trofeu que ens acreditava com a campions per equips.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona carrera tío... espere algún dia poder guanyar-te... en cross tinc 0.00001% de probabilitats... jeje, la pista serà una altra cosa.

Sort en el q queda de any (molt)

Àlex.