dimecres, 3 de febrer del 2010

Un blog participatiu!

Doncs si! Aquest blog acaba de donar un pas més enllà amb la novetat que acabe d'incorporar-li. Ara vosaltres, els lectors, aneu a jugar un paper més dinàmic i participatiu. Com? A través de l'enquesta que, com podeu veure, apareix a l'esquerra de la pantalla.

I què és el que aneu a decidir amb aquesta enquesta, fidels lectors? Doncs ni més ni menys que el look que lluiré a partir de l'1 de març.

Així que espere que si algú vota, ho faça des del cor, i no amb ànim de putejar...jejeje

Bromes apart, si aquesta experiència pilot funciona i té bona acollida, seguiré aplicant-la sobre la marxa, amb coses que se'm vagen acudint...

Si, és possible que açò siga una xorrada i la ocurrència siga fruit de l'avorriment i de la tensa espera que acompanya a l'últim exàmen del quatrimestre (i possiblement de la carrera). Però com m'ha semblat una idea original, he decidit plasmar-la. Ja vorem què passa...

Pd: D'altra banda, assenyalar que, oficialment, ja som reserves per a anar al Ct. d'Espanya de cross curt per equips, doncs ha prosperat la reclamació sobre la que us vaig parlar al post anterior. Ara només queda esperar una setmaneta, a veure si hi ha baixes d'ultima hora i sona la flauta....Esperem que així siga!

1 comentari:

Quique Mora ha dit...

Ánimo con ese último examen.