dijous, 5 de setembre del 2013

X "Pujada a la Font Freda" d'Atzeneta d'Albaida - 01/09/2013

Pòdium de la categoria Sènior Masculina a la "X Pujada a la Font Freda". En esta ocasió vaig aconseguir pujar fins al segón calaix del pòdium, acompanyat pel meu company del TPT Xavi Gironés, que va ser 3r.
El passat diumenge dia 1 de setembre a les 9:30 hores tocava reprendre de nou el "V Circuit de Carreres Populars de la Vall d'Albaida" amb una de les curses més dures del mateix: la X Pujada a la Font Freda d'Atzeneta d'Albiada.
 
Aquesta prova, que constava d'una distància a recórrer d'uns 11600 metres, transcorria pràcticament en la seua totalitat per pistes forestals. Llevat del primer quilòmetre -que transcorria pel poble-, a partir del km. 2 enfilàvem la serra, tenint que pujar sense parar durant uns 6-7 quilòmetres i comptant amb els darrers 3-4 km. finals en baixada constant fins creuar la meta.
 
En quant als resultats finals, millor impossible, la veritat. Tenint en compte que jo no domine les carreres de muntanya i que baixant sóc poc hàbil, entrar 3r de la classificació General en esta cursa -amb un temps de 45 minuts i 14 segons- suposa per a mi una enorme satisfacció. A més, la satisfacció és encara més gran tenint en compte que el meu amic, company d'entrenaments i d'equip al "TPT - La Gerreria" Xavi Gironés ha signat una magnífica 5a posició en la General, realitzant un crono de 45 minuts i 42 segons. Tot això ens ha servit a més, per compartir pòdium de nou, ja que hem sigut 2n i 3r classificats de la categoria Sènior (de 18 a 34 anys). Millor impossible!!
 
La setmana vinent no hi haurà cursa del circuit de la Vall. No obstant això, i aprofitant que vaig a passar uns dies a Barcelona visitant l' amic i company del TPT Dani Ibáñez, correré el diumenge 8 la "XVIII Cursa Atlètica Festa Major de Poble Nou", una prova de 10 quilòmetres que es disputa a la ciutat comtal. Esperem que l'experiència siga positiva!