dijous, 12 de setembre del 2013

Viatge a BCN + "XVIII Cursa Atlètica Festa Major de Poblenou" - Del 6 al 9/09/2013

Pòdium Absolut de la "XVIII Cursa Festa Major de Poblenou" (Barcelona). En aquesta ocasió vaig aconseguir signar la 3a posició de la classificació General.
Per fí sóc de nou a Ontinyent, després de passar 4 dies genials a Barcelona visitant l'amic i company del TPT Dani Ibàñez.

Entre el divendres 6 i el dilluns 9 de setembre vaig tenir l'ocasió de perdre'm per les Rambles, el Gòtic i el Raval; patejar la Gran Via de les Corts Catalanes i Plaça Espanya; trotar pels voltants del Castell de Montjuic; visitar l'estudi d'informatius de la TV3 a Sant Joan Despí; de seure'm a la Plaça del Sortidor i creuar el Carrer Blai, camuflant-me en el tràfec de la vida quotidiana dels habitants del barri de Poble Sec...

I, com no podia ser d'altra manera, també vaig tindre l'ocasió de traure les "voladores" a passejar aprofitant la celebració de la "XVIII Cursa Atlètica Festa Major de Poblenou", un dels barris més populars de Barcelona i nucli de l'activitat industrial a la ciutat comtal durant el S.XIX i principis del S. XX.

La prova -que es va disputar el diumenge 8 a les 9'30 del matí-, constava de 10 quilòmetres (10200 metres segons la medició del Garmin d'alguns corredors populars...) i travessava vies importants de la ciutat com la Diagonal o la Gran Via de les Corts Catalanes. Destacar que els 4 primers quilòmetres d'esta curs coincideixen amb els kms del 23 al 27 de la Marató de Barcelona.

Pel que fa al resultat final, destacar que vaig aconseguir obtenir la 3a posició de la Classificació General, amb un temps de 33 minuts i 59 segons i molt bones sensacions. La victòria va ser per a Thomas Sandavll, un corredor findlandés que es trobava de vacances a Barcelona i amb el qual vaig poder compartir conversa al finalitzar la cursa. Un crack el tio! Les classificacions completes es poden consultar ací: http://resultats.championchip.cat/resultats/10k-poble-nou-barcelona-2013

En definitiva, que torne a casa amb les piles carregades i disposat a afrontar nous reptes. Aquesta setmana, sense anar més lluny, toca reprendre el "Circuit de la Vall" amb la cursa de Quatretonda. I en un parell de setmanes, la que per a mi és la carrera popular més especial de totes: el Cross del Barri de Sant Rafel. 

Anem allà!