dijous, 18 de juny del 2009

Millores a la Pista d'Atletisme?

Ara hauria d'estar estudiant, en lloc d'estar publicant una entrada al blog, però no ho he pogut evitar, doncs acabe de vore el video aquest, i bueno...
http://www.youtube.com/watch?v=PjNoOu-pgrA

En aquest video, bàsicament ens vénen la moto als usuaris de la pista d'atletisme d'Ontinyent, dient-nos que ens han posat una tanca que val 10.000 euros, i que això va a repercutir en la millor pràctica de la nostra activitat esportiva....(aquesta noticia tingué lloc ales de març, però la comente hui perquè he vist el video i m'he inspirat...)

Primer us situaré, a la contrarrecta de la pista, baix hi ha un camp de futbol de gespa artificial, i de vegades, algun que altre baló s'escapa i ve a parar a la pista.
A mi, sincerament, ni em molestava. Més be, als que perjudicava era als "futboleros", que tenien que pujar una riba i saltar una xicoteta tanca que separava ambdues instal·lacions. Tot era canviar eixa tanca quan la trencaven els "futboleros", i al cap d'uns mesos, tornava a estar igual de reventada que l'anterior.

El que em sorprén de tot açò no és la construcció de la tanca en sí, sinó que ens la vulguen vendre com a una "gran actuació" per part de "la regidoria d'esports", per a millorar "la pràctica de l'atletisme". Més que res perquè si volgueren millorar la pràctica del atletisme el que farien no seria posar una tanca, sinó canviar el tartan de la pista, que és totalment anacrònic. Un tartan que no ha sigut canviat des de la inauguració de la pista allà per l'any 1991...No dic més...

Açò de la tanca és un gest de cara a la galeria i per tapar algunes boques, doncs molts dels clubs d'atletisme de la ciutat s'han venut clarament al Regidor d'Esports, en busca del seu tros de la tarta, i no gossaraien mai de fer-li la contra. Hi ha certs "personatges" que unicament els interessa practicar el vassallatge al Regidor de torn, i traure el màxim benefici personal, sense importar-los el més mínim ni l'estat de la pista, ni les escoles esportives municipals, ni la pràctica de l'atletisme en si...Mentre tinguem a eixa classe de personatges "manejant el tinglao", em sembla que no es podrà mai dur a terme una satisfactòria pràctica de l'atletisme a la nostra ciutat (Ontinyent).

En fi, sols em queda felicitar als "futboleros", des de fa uns mesos que ja no tenen que pujar una riba i saltar una tanca per replegar els "balons perduts".

Pd: Ah, se m'oblidava...També es diu al video que s'ha arreglat la gàbia de llançaments...És cert, l'han pintat amb un pot de pintura que tindrien abandonat pel magatzem i em sembla que li han canviat la xarxa...Aixó que pot valer...100 euros?M'alegre també per les 2 persones que utilitzen la gabia dels llançaments, doncs s'han comportat amb ells...