dilluns, 29 de juliol del 2013

IX Volta a Peu a Montaverner - 20/07/2013

Pòdium categoria Sènior Masculí a la IX Volta a Peu a Montaverner.
El passat dissabte 20 de juliol, a Montaverner, vaig participar a la primera de les curses que formen part del "V Circuit de Carreres Populars Vall d'Albaida". Una cursa amb una distància a recórrer d'uns 7500 metres, i de la qual cal destacar l'elevada humitat que rondava en l'ambient a les 8 de la vesprada, hora a la qual es va donar el tret d'eixida de la mateixa.

Malgrat que el temps no convidava a córrer precisament, el resultat a nivell individual va ser genial: 2n en la classificació General i 1r Sènior Masculí, amb un temps de 25 minuts i 26 segons -a 3'22 el quilòmetre-, tenint molt bones sensacions al llarg de la prova. 

A més a més, a nivell col·lectiu, el nostre equip, el "TPT - La Gerreria" va aconseguir col·locar tres atletes entre els 10 primers classificats de la General (Adrià Calatayud 6é i 3r sènior i Xavi Gironés 9é i 4t sènior). I la resta de companys també ho van donar tot en un dia que no invitava a córrer precisament, amb una elevada humitat que dificultava notablement el poder rendir al 100%... 

Ara toca preparar la pròxima prova del circuit, que es disputarà el proper 2 d'agost a Castelló de Rugat! Salut i quilòmetres!