dilluns, 28 de març del 2011

Nou repte! Mitja Marató d'Elx


Si, així és. El proper diumenge 3 d'abril disputaré a Elx, per primera vegada en la meua carrera esportiva, una mitja marató.

La mitja, distància mítica (21,097 m) entre els corredors populars especialment, és una prova que ja fa temps em rondava pel cap, però que fins ara no m'havia atrevit a afrontar. Per una part, perquè no sóc especialista en llargues distàncies (de fet, jo diria que les proves entre 3 i 7 km són les que millor s'adapten a les meues característiques), i d'altra perquè no havia trobat el moment oportú entre la temporada de cross i la temporada de pista a l'aire lliure per fer-ho. Però enguany és diferent...

Com que ja no sóc universitari, no he pogut assistir al Ct.d'Espanya Universitari de Cross (tal i com vaig fer als darrers tres anys) que sol tindre lloc a finals de març. Per tant, entre Febrer i finals d'Abril, que és quan comença a haver cert moviment a la pista, hi ha un buit de competicions important. És per això que al final he decidit arrriscar-me, i vaig a provar sort a veure què passa...

Probablement no estic per a disputar una prova d'estes característiques al 100% de les meues possibilitats, però si que crec que puc finalitzar la prova amb cert èxit. El meu objectiu és acabar la prova en torn a 1h 18min, que seria un temps més que digne per a ser "el debut" sobre la distància. Segurament, si em preparara a consciència la prova i amb les meues prestacions podria rondar l'hora i catorze minuts, però això exigiria dedicació exclusiva a la llarga distància i eixa possibilitat no figura actualment entre els meus plans.

Per tant, el proper diumenge tindré davant de mi un gran repte. A Elx, tractaré d'acabar almenys, la carrera més llarga que hauré disputat en la meua vida (almenys fins a eixe moment...). Esperem que la sort m'acompanye!

Pd: Foto interessant que vaig trobar a internet, és del Cross d'Alzira, disputat el passat mes de Gener